Глобальний запуск пристроїв Huawei у Дубаї: що показали

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

7 травня в Дубаї пройшов глобальний запуск нових пристроїв Huawei, на якому було представлено смарт-годинник Huawei Watch Fit 3, ноутбук Huawei MateBook X Pro, перший планшет Huawei з екраном PaperMatte нового покоління – Huawei MatePad 11,5″S – та інші розумні пристрої, а також додаток GoPaint власної розробки Huawei.

Це перший міжнародний запуск бренду вперше за останні кілька років, на якому одночасно були представлені не тільки продукти, а й самостійно розроблені програмні рішення, такі як GoPaint. У рамках заходу компанія також анонсувала відкриття фотовиставки у Дубаї «Життєстверджуючий погляд на світ — 12 років фотозйомки разом із Huawei».

Huawei Watch Fit 3: гармонія стилю, спорту та технологій

На відміну від попередніх поколінь пристроїв серії Fit новий смарт-годинник Huawei Watch Fit 3 отримав класичний квадратний циферблат. 1,82-дюймовий AMOLED-екран з високою роздільною здатністю здатний відобразити більше контенту та забезпечити тривимірний візуальний досвід. Тонкий (всього 9,9 мм) та легкий (всього 26 г) алюмінієвий корпус відрізняється приємною на дотик текстурою та підходить для комфортного повсякденного носіння. На вибір представлено кілька варіантів колірних рішень, завдяки чому можна підібрати пристрій під будь-який образ. Годинник також отримав яскравий дизайн інтерфейсу і зручну рельєфну поворотну кнопку.

З точки зору можливостей для занять спортом та моніторингу фізичних навантажень Huawei Watch Fit 3 – це особистий тренер на зап’ястя. Можна контролювати свою вагу за допомогою програми «Будь у формі», де представлена ​​бібліотека страв із понад 50 країн та регіонів. Також підтримується нова функція аналізу раціону, що допомагає знайти баланс між харчуванням та фізичними навантаженнями. Крім того, годинник здатний дати індивідуальні рекомендації, як побудувати тренування.

Для моніторингу показників здоров’я у Huawei Watch Fit 3 реалізовано вдосконалену технологію Huawei TruSleep 4.0 з новою функцією оцінки дихання під час сну. Також на годиннику оновлено технологію Huawei TruSeen 5.5, яка підтримує на 30% стабільнішу роботу функцій пульсометра. Новий інтерфейс функції вимірювання SpO2 дозволить дізнатися про поточний рівень кисню в крові всього за 25 секунд.

Нові Huawei MateBook X Pro та Huawei MatePad 11,5″S: корисні та потужні інструменти для будь-яких завдань

Нова версія Huawei MateBook X Pro отримала компактний тонкий і легкий корпус – вага пристрою становить лише 980 г, товщина – 13,5 мм. Це єдиний ноутбук із високопродуктивним процесором Intel Core Ultra 9, який важить менше 1 кг.

Модель характеризується оптимізованою конструкцією – ноутбук має інноваційну внутрішню архітектуру Huawei, систему охолодження Shark Fin і технологію адаптивної продуктивності Super Turbo. В архітектурі Huawei застосовується новаторський підхід до модульного розміщення плат та компоненти із надлегкого алюмінію високої міцності. Завдяки цьому Huawei MateBook X Pro демонструє чудові результати як з точки зору часу роботи батареї, так і з точки зору ефективності тепловідведення та аудіохарактеристик. Система тепловідведення Huawei Shark Fin, посилена спеціальними вентиляторами, забезпечує плавну роботу програмних інструментів навіть при виконанні таких завдань як рендеринг відео у форматі 4K або компіляція коду.

Співвідношення сторін 3:2 у новому Huawei MatePad 11,5″S, першому планшеті з екраном Huawei PaperMatte нового покоління, близько до “золотого перерізу”, частота оновлення екрану становить 144 Гц, а роздільна здатність 2,8K відповідно. Інноваційний дизайн екрану PaperMatte показник коефіцієнта відображення до менше 2%, усуваючи 99% світлових перешкод, так що користувач може з комфортом переглядати контент на планшеті навіть на вулиці під прямим сонячним промінням.

Додаток для малювання, розроблений Huawei: нові горизонти творчості та самореалізації

Новий додаток GoPaint — результат спільної розробки Huawei 2012 Laboratories та ще восьми різних команд дослідників, включаючи фахівців з матеріалів, оптики та графічного рендерингу. На його створення пішло більше трьох років досліджень та розробок, під час яких компанія Huawei також співпрацювала з провідними фахівцями в галузі мистецтва для досягнення максимально реалістичних ефектів письма та малювання. У додатку є понад 100 віртуальних пензлів, реалістичних текстур та типів полотен. Завдяки движку для малювання FangTian додаток GoPaint підтримує безліч шарів, відрізняється низькою затримкою та високою частотою кадрів.

Huawei зазначає, що в GoPaint будуть представлені різноманітні навчальні матеріали, щоб користувачі могли найбільш ефективно використовувати кожен інструмент, що підтримується.

На заході, присвяченому запуску нових пристроїв, були представлені навушники FreeBuds 6i з розширеними можливостями шумозаглушення, ноутбук Huawei MateBook 14 з OLED-екраном 2,8K, годинник Huawei Watch GT 4 (які тепер доступні в новому зеленому кольорі) та Huawei оновленим космічним дизайном. Крім того, з 8 по 10 травня Huawei проводить виставку «Життєстверджуючий погляд на світ — 12 років фотозйомки разом із Huawei» у культурному кластері в районі Альсеркаль у Дубаї. Це найбільша виставка фоторобіт, що колись проводиться Huawei. Демонстровані на ній фотографії також можна переглянути онлайн на офіційних сторінках Huawei у соцмережах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.