OnePlus 12 у крижаному білому кольорі скоро може з’явитися у всьому світі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В даний час у покупців OnePlus 12 є вибір із двох кольорів: класичний Flowy Emerald або елегантний Silky Black. Але є і третій колір – Glacial White, який доступний лише у Китаї. Однак з’явилися чутки, що білий варіант OnePlus 12 Glacial White може бути випущений на міжнародні ринки.

Видання Android Authority повідомляє, що ентузіаст 1normalusername помітив згадки про білий колір для OnePlus 12 в останньому оновленні Oxygen OS v14.0.0.608.

Якщо раніше у продажу були лише зелені та чорні варіанти, які доступні по всьому світу, то білий варіант OnePlus 12 згадувався лише у збірках Color OS, оскільки пристрій працює під керуванням Color OS у Китаї.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цей додаток до Oxygen OS натякає на те, що варіант OnePlus 12 Glacial White може бути випущений на міжнародному рівні. Можливо, Glacial White OnePlus 12 буде випущений як спеціальна або обмежена серія, але це залишається на розсуд Oneplus. Наразі все залишається лише припущеннями.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.