В мережу потрапили нові зображення Sony Xperia 1 VI

В мережу потрапили нові зображення Sony Xperia 1 VI
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер опублікував в інтернеті офіційні рекламні зображення смартфона Sony Xperia 1VI. Вони з’явилися в мережі незадовго до офіційної презентації девайсу.

Зображення опублікував Еван Блас, відомий під ніком evleaks. Згідно з витоком, смартфон отримає нові камери. Основний сенсор – Exmor T. Ширококутний модуль 24 мм отримав підтримку дворазового оптичного зуму, також є телеоб’єктив 170 мм і надширококутний датчик 16 мм. Дисплей отримає частоту від 1 до 120 Гц. Зазначається, що він буде яскравішим, ніж у попередника. Співвідношення сторін становитиме 19,5:9.

Крім цього, смартфон отримає сертифікацію звуку Hi-Res, зокрема бездротового. Також буде підтримка звуку на 360 градусів, кодеків LDAC та DSEE Ultimate. У новинку встановлять акумулятор на 5000 мАг, можна використовувати бездротову зарядку. Очікуються версії на 12 та 16 ГБ оперативної пам’яті. Як операційна система йде Android 14.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційна прем’єра Sony Xperia 1 VI відбудеться 17 травня. Вартість новинки поки що не розкривається. Очікується, що вона може перевищити 1300 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОTwitter

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.