Apple винайшла розумну прищіпку

Apple винайшла розумну прищіпку
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple отримала патент на «пристрій з спрямованим звуком». Вперше компанія подала заявку на реєстрацію цього девайсу восени 2023 року.

Гаджет є невеликою прищіпкою, яка чіпляється за комір користувача або за будь-яку іншу частину одягу. Усередині пристрою будуть динаміки, процесор та мікрофони. Очікується, що прилад дозволить людям спілкуватися з голосовим ІІ-асистентом, розмовляти телефоном, записувати розмови на важливих зустрічах і складати коротке зведення минулого дня. Подібний пристрій показував раніше американський стартап Limitless.

Також власник розумного прищіпки від Apple зможе слухати музику. Згідно з патентом, пристрій оснащений особливим динаміком, який спрямовує звук лише у вуха користувача, а решта нічого не чутиме. У Apple вважають, що навушники можуть бути «нав’язливими для користувача», оскільки вони блокують навколишні звуки та заважає взаємодіяти з іншими людьми.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім цього, пристрій зможе по голосовій команді керувати розумним будинком та іншими девайсами Apple. Коли подібний смарт-гаджет з’явиться насправді, неясно. Найчастіше компанія з Купертіно патентує все поспіль, реалізуючи лише малу частину проектів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.