Huawei розпочала продажі своїх Watch Fit 3 за межами Китаю за ціною $160

Huawei розпочала продажі своїх Watch Fit 3 за межами Китаю за ціною $160
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинка пропонується за стартовою ціною $160. При цьому пристрій може похвалитися 1.82-дюймовим AMOLED-екраном із закругленими кутами, що забезпечує яскравість 1500 нит і частоту оновлення 60 Гц. Співвідношення екрану до корпусу складає 77,4%.

Новий годинник від Huawei має покращену систему здоров’я та фітнесу, включаючи вбудований GPS, підтримку більш ніж 100 спортивних режимів та автоматичне розпізнавання шести видів вправ.

Крім того, вони оснащені системою моніторингу серцевого ритму TruSeen 5.5, що забезпечує точний вимір пульсу навіть під час активних тренувань.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Годинник підтримує функції дзвінків по Bluetooth та незалежного відтворення музики. З акумулятором ємністю 400 мАг, Watch Fit 3 забезпечують до 10 днів роботи в режимі очікування та до 4 днів при включеній функції AOD.

Huawei Watch Fit 3 доступні у шести кольорових варіантах та трьох типах ремінців, включаючи фторкаучукові, нейлонові та шкіряні, ціни на які варіюються залежно від матеріалу.

Годинник також має водонепроникність на рівні 5 ATM, що робить їх ідеальним аксесуаром для занять спортом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОITHome

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.