Нові iPad Pro не отримали головну фішку OLED-дисплеїв

Нові iPad Pro не отримали головну фішку OLED-дисплеїв
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple нарешті зважилася оснастити свої професійні планшети матрицею нового типу, але чомусь обмежила її можливості. На це звернув увагу MacRumors.

Згідно з джерелом, нові iPad Pro 2024 оснащені матрицею OLED із фірмовим динамічним Pro Motion – частота оновлення зображення може опускатися до 10 Гц; раніше цей параметр змінювався в діапазоні 24-120 Гц. Інсайдер Росс Янг стверджує, що у нових “прошках” використовується LTPO-матриця з низьким енергоспоживанням.

На жаль, iPad Pro 2024 не отримали жодної з головних фішок OLED – Always-on Display. Безперечно, користувачі знайшли б застосування цього режиму, але Apple вирішила його не використовувати. Є ймовірність, що AoD прийде на iPad Pro в наступних поколіннях дисплеїв з частотою 1-120 Гц, але деякі вважають, що цю опцію Apple не впроваджуватиме в планшети з інших міркувань.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОmacrumors.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.