Oppo Find X, який в 10 разів кращий Samsung Galaxy S9, надійшов у продаж

Хто б як не любив компанію Samsung, а вона дійсно справляє хорошу техніку, але потрібно змиритися з тим, що її телефони вже не мають ніякого права називатися кращими на ринку гаджетів під управлінням Android, тому як є щонайменше кілька моделей, які в 10 раз кращі навіть флагманського Samsung Galaxy S9. Одним з таких телефонів є Oppo Find X. Досить просто поглянути на цей апарат, щоб відразу все зрозуміти.

Сьогодні, 14 липня 2018 року, смартфон Oppo Find X надійшов у продаж. Вже зараз всі охочі можуть його купити, однак лише в Китаї. За мобільний пристрій просять 5000 юанів, то є 22 000 гривень. Так, дорогувато, але воно того точно це варто. Цей апарат без будь-якого перебільшення в 10 разів кращий Samsung Galaxy S9, який в місцевих китайських магазинах продають за схожою ціною. Мобільний пристрій з Піднебесної має безліч крутих особливостей.

Зараз для покупки доступна лише базова версія телефону, тоді як в майбутньому в продаж надійдуть ще дві. Одна з них отримає підтримку швидкої зарядки 50 Вт під назвою SuperVOOC. Преміальна модель під назвою Oppo Find X Lamborghini Automobili Edition зможе запропонувати не тільки сумісність з цієї прискореної зарядкою, але ще і унікальний індивідуальний дизайн, а крім того – цілих 512 ГБ вбудованої пам’яті. Дві новинки повинні надійти в продаж в середині або наприкінці серпня.

Смартфон Oppo Find X, якщо коротко описувати його переваги, має величезний 6,42-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм, що займає 93,8% площі на лицьовій частині. Виробник зумів реалізувати механізм висувної фронтальної камери, а крім того – сканер особи, який сканує і створює 3D-модель особи, прямо як Xiaomi Mi 8 і Apple iPhone X. В іншому, цей апарат оснащений 8-ядерним чіпом Snapdragon 845 з частотою 2, 8 ГГц, а також 8 ГБ оперативної пам’яті, тоді як в Galaxy S9 її всього 4 ГБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.