Sony презентує оновлений Xperia 1 VI з більшим накопичувачем і новим відтінком

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія Sony вирішила оновити свій флагманський смартфон Xperia 1 VI, випущений у червні поточного року, представивши новий варіант колірного оформлення з подвоєним обсягом постійної пам’яті, повідомляє видання NotebookCheck.

Реклама

Що відомо про смартфон

Хоча на деяких рекламних постерах, присвячених Sony Xperia 1 VI, смартфон і був представлений у чотирьох кольорах, донедавна модель пропонувалася по всьому світу лише у трьох колірних оформленнях — сріблясто-платиновому (Platinum Silver), чорному (Black) та зеленому (Khaki) Green).

Сьогодні ж Sony оголосила про доступність смартфона Xperia 1 VI у новому, червоному, кольорі, званому Scarlet, який, за словами виробника, надає моделі яскравого і свіжого вигляду. Як і інші кольори, новий варіант оформлення зберігає скляну задню панель з матовим покриттям.

Фото: NotebookCheck/Sony

Крім того, Sony Xperia 1 VI отримує модифікацію з подвоєним обсягом постійної пам’яті, що становить 512 ГБ, причому вона доступна лише з новим оформленням кольору Scarlet.

Інші характеристики моделі залишилися без змін – смартфон має чіпсет Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, 6.5-дюймовий дисплей LTPO OLED з роздільною здатністю 1080×2340 пікселів і частотою оновлення 120 Гц, 12 ГБ оперативної пам’яті, 48-Мп основну камеру Мп надширококутним модулем та 12-Мп телеоб’єктивом на задній панелі, 12-Мп селфі-камеру та акумуляторну батарею ємністю 5000 мА·год.

Вартість версії Sony Xperia 1 VI у кольоровому оформленні Scarlet з 512 ГБ ОЗП в Європі та Великій Британії становить €1499 і £1399 відповідно.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ