Усі забарвлення Samsung Galaxy S23 FE показали на інсайдерському зображенні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Скарбничку чуток про “фанатську” версію Samsung Galaxy S23 поповнив інсайдерський рендер, що нагадує рекламний матеріал іменитого бренду. На ньому майбутня новинка представлена в декількох кольорах корпусу, ознайомитися зі списком яких можна вже зараз, не чекаючи презентації.

Якщо вірити джерелу, смартфон буде представлений у чорному, білому, фіолетовому і м’ятному кольорах корпусу. Показаний на рендері дизайн апарата підтверджує попередні інсайдерські публікації. Очікується, що новинку оснастять потрійною тильною камерою-“світлофором” з роздільними об’єктивами і врізаною вгорі по центру дисплея фронталкою.

З чуток, Samsung Galaxy S23 FE отримає процесор Exynos 2200 (хоча деякі джерела повідомляють про використання Snapdragon 8 Gen 1). Пристрою також приписують 6,4-дюймовий екран Dynamic AMOLED з частотою оновлення 120 Гц, акумулятор ємністю 4500 мАг зі швидкою 25-ватною зарядкою і 50-мегапіксельний головний датчик камери з оптичною стабілізацією зображення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дату анонса і ціну “фанатського” смартфона виробником поки що не оголошено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.