Названий найкращий смартфон 2022 року за версією Android Authority

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Редакція порталу Android Authority зробила заяву про те, що визнає смартфон Google Pixel 7 Pro найкращим смартфоном 2022 року.

Даний смартфон має значно покращений і впізнаваний дизайн, крім того, він відрізняється унікальними камерами, які працюють чудово. Також експерти віддали належне потужності процесорної частини смартфона, що представлена ​​чіпом Tensor G2.

Крім того, у смартфоні реалізовано одну з найкращих версій розблокування по обличчю, є два роки підтримки програмного забезпечення – двічі за два роки операційну систему буде оновлено, крім того, смартфон довго працює від одного заряду.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Друге місце також отримав смартфон від Google – Google Pixel 7, у якої менше дисплей і набагато простіші камери А ось Samsung Galaxy S22 Ultra лише на третьому місці – у нього чудова камера та інші характеристики, але автори рейтингу розкритикували його вартість.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.