Скільки буде коштувати iPhone з гнучким екраном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітики заявили, що доладний iPhone з’явиться не раніше 2025 року і що він коштуватиме близько 2500 доларів. Стверджується, що Apple спочатку випустить iPad із гнучким екраном у 2024 році.

Це в цілому узгоджується з попередніми звітами аналітика дисплеїв Росса Янга і аналітика Apple Мінг-Чі Куо. Вони згодні з тим, що Apple не хотіла ризикувати, запускаючи гнучкий iPhone занадто рано. Samsung вже зробила таку помилку. Компанія хоч і стала однією з перших, хто продемонстрував складний смартфон, але мав дуже багато проблем.

Аналітики кажуть, що випуск доладного iPhone буде дуже ризикованим для Apple. Якщо у компанії виникнуть якісь технічні проблеми з ним, то критики буде непомірно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.