Рендери: iPhone 14 Pro в золотому кольорі і без «чубчика»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ресурс Pigtou разом з інсайдером Девідом Ковальськи (David Kowalski) створив рендери майбутнього iPhone 14 Pro. У Росії ми його можемо і не побачити на полицях магазинів, проте подивитися на це цікаво.

На рендерах iPhone 14 Pro представлений у золотому кольорі. Судячи з інсайдерських даних, цього року Apple замінить чубок для фронтальної камери на виріз у формі таблетки. Це може здатися комусь більш симпатичним.

Решта в дизайні майже не зміниться. Екран діагоналлю 6,1 дюйми отримає тонкі симетричні рамки. Модуль основної камери складатиметься з трьох об’єктивів, спалаху та датчика Lidar.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На лівій бічній грані будуть кнопки гучності, перемикач беззвучного режиму та слот для SIM-карти, а праворуч буде кнопка живлення. Внизу є порт для заряджання, отвори для динаміків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.