Топовий процесор для смартфонів Snapdragon 8 Gen 1 розгромили у тесті інші чіпи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Dimensity 9000 це, по суті, перший справжній флагманський мобільний процесор MediaTek. Тому очікувалося, що він йтиме в ногу з Snapdragon 8 Gen 1 з точки зору продуктивності. Проте виявилося, що останній зовсім поступається першому.

Інсайдер Ice Universe поділився в Twitter результатами тестів останніх смартфонних процесорів у бенчмарку Geekbench 5. Вони показали, що Snapdragon 8 Gen 1 зміг перевершити тільки свого попередника і чіпсет Samsung Exynos 2200, а Dimensity 9000 і Apple A15 абсолютно розгромили його як у багатоядерних тестах.

Так, Snapdragon 8 Gen 1 набрав 3752 та 1231 бал у багатоядерному та одноядерному тестах відповідно. А ось результати Dimensity 9000 дорівнюють 4410 та 1278 балам відповідно. Це досить близько до результатів A15.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Журналісти припускають, що у ситуації зі Snapdragon 8 Gen 1, можливо, винні проблеми з перегріванням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.