Xiaomi Mi 11 Pro отримає підтримку 120-кратного зума

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Декілька тижнів тому компанія Xiaomi організувала масштабний захід, присвячений презентації лінійки флагманських смартфонів Mi 11. Базова модель вже встигла встановити декілька рекордів по кількості попередніх замовлень. Вона з’явилася у продажі на початку  січня. Однак наразі китайський технологічний гігант готується до анонсу нового флагманського смартфона – Xiaomi Mi 11 Pro. Презентація відбудеться найближчим часом.

Відомий інсайдер Digital Chat Station, сьогодні вранці на своїй офіційній сторінці в Twitter опублікував цікаву інформацію стосовно Pro-версії флагмана. Його джерела повідомляють, що новинка отримає 120-кратний зум. Виробник також відмовиться від потрійної камери, як у Xiaomi Mi 11, зробивши ставку на 4-камерний модуль. Зміниться також система розташування датчиків. Замість вертикального модуля ми побачимо сітку 2х2.

Раніше інсайдери повідомляли, що Xiaomi Mi 11 Pro отримає 6,81-дюймовий вигнутий дисплей з частотою оновлення зображення 120 Гц, підтримкою 2К та щільністю пікселів 515PPI. Не виключено, що смартфон буде підтримувати конвертацію MEMC і SDR в HDR.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.