Експерти прогнозують найбільше падіння біткоїна за всю його історію

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Роберт Кійосакі, відомий своєю підтримкою криптовалют і дорогоцінних металів, висловив думку, що вартість Bitcoin може впасти більш ніж у 10 разів.

Реклама

Що ще відомо про ситуацію

У своєму нещодавньому дописі в соцмережі X, він знову згадав Велику фінансову кризу 2008 року, також відому як GFC. Ця криза почалася після того, як Федеральний резерв і Казначейство США надрукували трильйони «фальшивих» доларів, щоб вивести світову економіку з рецесії.

Кійосакі вважає, що ця криза породила «Бульбашку всього», яка спричинила подальше зростання ринків. Однак зараз, на його думку, ця бульбашка на межі вибуху, що призведе до «Краху всього». Він передбачає, що цього разу впаде все: від Bitcoin і золота до срібла й інших активів. «Бульбашка перетвориться на мега-вибух всієї системи», схожий на виверження Везувію.

Найбільш тривожним є його прогноз, що вартість Bitcoin може впасти до $5,000. Раніше Кійосакі прогнозував зростання Bitcoin до $100,000 або навіть $250,000. У своєму дописі він зазначив, що «Крах всього» — це можливість для тих, хто підготовлений, значно збільшити свої статки, як і він сам.

Якщо Bitcoin дійсно впаде до $5,000, це може призвести до краху всієї криптовалютної індустрії. Падіння на 92% знизить ринкову капіталізацію Bitcoin до $9.8 мільярда.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоnoworries.news

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ