Розумні окуляри Apple та AirPods з камерами можуть з’явитися у 2027 році

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Легендарні розумні окуляри Apple, про які давно ходять чутки, все ще можуть побачити світло, і їхній запуск запланований на 2027 разом з AirPods, оснащеними камерами.

Реклама

Незважаючи на те, що Apple Vision Pro не є кінцевим баченням компанії в області дисплеїв або просторових обчислень, що носяться, є підстави вважати, що через кілька років ми дійсно побачимо розумні окуляри з Купертіно.

Що ще відомо про новинку

Vision Project Group, яка зараз розробляє нові продукти, схожі на Apple Vision Pro, за даними звіту Bloomberg, розглядає можливість випуску розумних окулярів. У недільній розсилці Bloomberg стверджується, що команда планує запуск пристрою у 2027 році.

Apple часто приписували роботу над розумними окулярами, також відомими як Apple Glass, але через технологічні обмеження цей проект завжди здавався далекою перспективою. Численні чутки вказували на їхню розробку, але попереджали, що споживачам доведеться чекати досить довго.

Поряд з окулярами, які можуть бути схожими за концепцією з окулярами Ray-Ban від Марка Цукерберга, команда також хоче випустити AirPods з камерами. Раніше повідомлялося про подібні плани, включаючи можливість використання інфрачервоних камер, які можуть покращити просторове аудіо за рахунок виявлення навколишнього середовища.

Розробка та випуск обох пристроїв можуть стати способом Apple компенсувати мільярди доларів, витрачені на технології візуального інтелекту. Ці технології, багато в чому представлені в Apple Vision Pro, сканують навколишнє середовище і збирають дані, які потім можуть використовуватися для поліпшення досвіду користувача.

Є припущення, що частина цих технологій була запозичена з давнього проекту Apple Car, який покладався на виявлення об’єктів своїх можливостей автономного водіння.

Хоча Vision Pro має такі функції, технологія поширюватиметься і на інші продукти екосистеми Apple, включаючи функції візуального інтелекту на iPhone в рамках Apple Intelligence.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ