Huawei Mate 70 можуть отримати підтримку двох операційних систем

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Основними недоліками HarmonyOS NEXT називають відсутність підтримки Android-додатків та обмежений набір власних програм. Проте, компанія HUAWEI знайшла вихід із цієї ситуації.

Реклама

Що ще відомо про новинку

У новій серії смартфонів Mate 70, яка буде представлена ​​найближчим часом, компанія планує використати дві операційні системи. Одна з них буде сумісна з Android-програмами, що дозволить користувачам залишатися на зв’язку.

HUAWEI вже випустила публічну бета-версію HarmonyOS NEXT, а офіційний реліз заплановано на 22 жовтня. Однак нова ОС несумісна з Android-програмами, що може відлякати деяких користувачів.

Щоб вирішити цю проблему, компанія буде використовувати дві операційні системи: HarmonyOS NEXT і ту, що підтримує програми для Android.

HarmonyOS NEXT підходить для внутрішнього ринку з його розвиненою екосистемою програм, незалежних від Android. Але успіх телефонів Huawei за межами Китаю залежить від доступності звичних додатків.

Операційну систему HarmonyOS NEXT було представлено Huawei на початку цього року. Вона розробляється компанією з нуля на власному ядрі Harmony Kernel та має інтерфейс, схожий на звичний EMUI.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ