У пошуковій системі Google з’являться віджети погоди та новин

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники Google розпочали тестування нової функції персоналізації контенту у фірмовій пошуковій системі. Незабаром його мінімальний інтерфейс доповнять спеціальні модулі, створені за аналогією зі стартовим екраном Google Chrome.

Функціональність віджетів буде схожа на стрічку новин Google Discovery, при цьому контент буде підбиратися залежно від геолокації користувача. Наприклад, при наведенні курсору на картку «Погода» відобразиться відповідне зведення регіону місцезнаходження за найближчі три дні.

Крім того, у добірці з’являться віджети з рекомендаціями популярних фільмів та серіалів, котируваннями акцій, локальними новинами, пов’язаними з COVID-19 та іншими актуальними подіями. Якщо клікнути по одній з карток, відкриються результати пошуку, де більш детально відображатиметься відповідна інформація.

Відомо, що кількість карток залежить від роздільної здатрності дисплея користувача і не піддається налаштуванню вручну. Зараз нововведення перебуває у стадії тестування та доступне обмеженій кількості користувачів. Дата глобального запуску віджетів в інтерфейсі пошукача Google поки невідома.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.