У мережі засвітився Microsoft Surface 6 на Snapdragon X Elite

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple вже давно довела, що ARM-процесори здатні не тільки демонструвати високу продуктивність у десктопних системах, але й дозволяють досягти максимальної автономності. Якщо перше не так критично, особливо на ПК, що працюють від мережі, потужні Windows-ноутбуки демонструють вкрай жалюгідний час роботи від акумулятора, причому ще і з серйозним зниженням продуктивності. Однак новий чіпсет від Qualcomm має вирішити це питання, вивівши Windows-ноутбуки за показниками потужність/автономність на рівень новітніх MacBook.

Одним із перших власників Snapdragon X Elite стане ноутбук Microsoft Surface 6, про що говорять витоки з тестування девайсу в бенчмарку GeekBench. Апарат засвітився під кодовою назвою OEMBR OEMBR та показав свої можливості в одноядерному та багатопотоковому режимах. Продуктивність ноутбука виявилася дуже близькою до Apple MacBook Pro 16, особливо в багатопотоці, що працює на чіпі M3 Pro.

Отже, Surface 6 зміг набрати в максимумі 2745 очок в одноядерному та 14 078 балів у багатоядерному режимах. Для довідки, Apple M3 Pro демонструє 3112 та 15 282 бали відповідно. При цьому в описі зазначено, що схема живлення була встановлена ​​на Збалансовану. Таким чином, при належному охолодженні в режимі продуктивності Surface 6 може показати ще більші результати, які якщо не перевершать, то максимально наблизяться до можливостей MacBook Pro 2024.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.