Playstation 5 Pro може з’явитися навіть раніше, ніж ми думали

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Удосконалена PlayStation 5, просто відома як PS5 Pro, вже практично офіційно підтверджена: у новому звіті повідомляється, що набори для створення покращеної консолі вже знаходяться в руках розробників і що Sony хоче підготувати ігри для неї до серпня.

Минулого місяця проникли внутрішні документи, що розкривають технічні характеристики PS5 Pro. Вона не запропонує значного стрибка потужності, але у неї буде кращий GPU і кілька нових технологій машинного навчання, а це має зробити такі речі, як трасування променів та стабільна частота кадрів, набагато можливішими в іграх, створених для PS5. У понеділок вранці The Verge опублікував звіт, що підтверджує витік специфікацій та свідчить про те, що набори для створення PS5 Pro тепер в руках більшої кількості розробників.

Sony, очевидно, описує апаратне забезпечення під кодовою назвою Trinity як “висококласну версію PlayStation 5” у документах, що просочилися, в яких також йдеться про GPU, який на 45% швидше, ніж у базовій моделі PS5, і про CPU з новим режимом, який націлений більш високу частоту 3,85 ГГц. Також розробляється щось під назвою PlayStation Spectral Super Resolution, що використовує машинне навчання підвищення частоти кадрів і якості зображення в іграх для PS5.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За повідомленнями, Sony просить розробників переконатися, що їхні майбутні ігри для PS5 сумісні з Pro. У зв’язку з цим вона дозволяє студіям замовляти тестові набори та просить представити ігри з підтримкою PS5 Pro для сертифікації у серпні. Хоча Sony ще не оголосила публічно про існування PS5 Pro, цей звіт робить вкрай ймовірним, що покращена PS5 буде випущена до кінця 2024 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.