WhatsApp на iPhone буде простішим у використанні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

WhatsApp вже впровадив підтримку паролів на телефонах Android у жовтні минулого року. Тепер прийшов час користувачам iPhone скористатися перевагами цього методу входу. Як оголосила компанія, додаток месенджера став трохи простішим у використанні.

Цікаво, чому підтримка passkey для WhatsApp на iPhone має таке велике значення? Простими словами, з її увімкненням вам більше не потрібно покладатися виключно на SMS для входу в систему. Замість цього ви можете використовувати біометричну автентифікацію для входу в додаток. Це буде дуже зручно, коли ви намагаєтеся увійти в систему з місцевості з поганим стільниковим покриттям, але з доступом до інтернету.

Однак підтримка паролів у WhatsApp для iPhone не підвищує рівень безпеки. Навіть з увімкненим паролем, SMS-коди для входу все одно залишатимуться основним методом доступу. Отже, якщо ваш номер телефону буде скомпрометований, ваш акаунт може бути скомпрометований.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але все одно приємно бачити, що WhatsApp додає підтримку паролів на iPhone. Однак вам все одно слід використовувати окрему функцію 2FA на основі пароля в додатку. Це додає додатковий рівень безпеки і робить ваш акаунт менш вразливим.

ЯК НАЛАШТУВАТИ PASSKEY В WHATSAPP ДЛЯ IPHONE

Увімкнути функцію passkey для вашого WhatsApp на iOS дуже просто. Вам просто потрібно виконати ці прості кроки:

  • Переконайтеся, що на вашому iPhone встановлена остання версія WhatsApp. Щоб перевірити наявність оновлень, перейдіть до Apple App Store і знайдіть програму.
  • Запустіть додаток і перейдіть на вкладку “Налаштування”.
  • Перейдіть до розділу “Обліковий запис”, а потім натисніть на “Паролі”.
  • Натисніть кнопку “Створити ключ”, а потім підтвердіть, натиснувши “Продовжити”.

Щоб увімкнути пароль у додатку, вам потрібно буде пройти верифікацію за допомогою Face ID або Touch ID. Якщо вони не ввімкнені, ви можете використовувати пароль вашого iPhone.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.