Рекламний тизер розкрив особливості надміцного годинника Amazfit Ares

Рекламний тизер розкрив особливості надміцного годинника Amazfit Ares
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережу потрапили ще кілька рекламних постерів смарт-годинника Amazfit Ares. Пристрій являє собою посилений варіант випущеного в січні годинника T-Rex, які відповідають військовому стандарту MIL-STD-810G щодо ударів, негативного впливу навколишнього середовища і здатні функціонувати при температурі від -40 ° до + 70 ° С.

Напевно комусь і цього здасться замало, так що Huami готує ще більш міцніший пристрій Amazfit Ares для найекстремальніших спортсменів. Їх зображення вперше з’явилося в китайській версії додатку Amazfit на екрані додавання нового пристрою. Вони використовують свіжий для марки дизайн і виконані у восьмикутній формі з трьома фізичними кнопками праворуч.

Рекламний тизер розкрив особливості надміцного годинника Amazfit Ares

Нова порція зображень, розміщена французьким ресурсом Xiaomi-Passion, надає куди більше інформації і практично не залишає місця для припущень і домислів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Рекламний тизер розкрив особливості надміцного годинника Amazfit Ares

Ares отримають квадратний екран діагоналлю 1,28 “, накритий загартованим склом Gorilla Glass, водонепроникність до 5 атмосфер, оптичний датчик серцебиття BioTracker PPG на основі фотоплетизмографії, вбудований модуль GPS і ГЛОНАСС, а також Bluetooth 4.2 BLE. Годинники зможуть витримати практично будь-який випадковий удар. Корпус виконаний з дуже міцного і довговічного пластику в одному з двох кольорів: чорного і хакі. В комплекті йде силіконовий ремінець.

Ares можуть відстежувати більше 70 видів спортивних занять, включаючи стрибки з парашутом, біг в горах і багато іншого.

Рекламний тизер розкрив особливості надміцного годинника Amazfit Ares

Є підтримка персонального індексу активності (PAI) – алгоритму, розробленого канадською компанією PAI Health і заснованого на безперервному вимірі пульсу. З огляду на реакцію серця на різні види навантажень і в стані спокою, а також стать, вік, вагу та іншу інформацію, розраховується одне-єдине число – PAI, з усередненням за останні 7 днів.

Ще однією підтримуваною системою оцінки результативності тренувань виступає фінська Firstbeat, яка давно і широко використовується професійними спортсменами. На основі даних про частоту і ритму серцебиття вона відстежує стан організму, споживання кисню і енергії і пропонує висновки про тренувальне навантаження і його ефект, готовності спортсмена до роботи, рівні відновлення, перевтоми або стан стресу.

Заряду акумулятора вистачить майже на два тижні в звичайному режимі і на цілих три місяці з обмеженими функціями. Але з включеним трекером GPS автономність падає до 23 годин. Батарея ємністю 200 мА · год заряджається за дві години.

Поки немає інформації про ціну. Нагадаємо, що T-Rex оцінені в США в $ 140. Amazfit Ares повинні бути представлені в Азії в найближчому майбутньому, а через кілька місяців підуть міжнародний запуск.

Компанія Huami є партнером компанії Xiaomi і виробляє для останньої серію продуктів Mi Band. Представлений в 2018 році бренд Amazfit є самостійним напрямком діяльності компанії і активно поповнюється новими моделями. Тільки в цьому році були випущені годинник Bip SBip Lite 1S, відкритий проєкт мікроінвестіцій для вигнутого годинника Amazfit X.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.