Представлений недорогий розумний годинник Amazfit Bip S

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім захищених розумних годинників Amazfit T-Rex на виставці Consumer Electronic Show 2020 в Лас-Вегасі були представлені годинник Amazfit Bip S, які приходять на зміну популярної моделі Amazfit Bip.

Творці Amazfit Bip S обіцяють користувачам неперевершене час автономної роботи поряд з усіма функціями фітнесу та відстеження здоров’я, які повинні бути в подібному пристрої.

Розумні годинник Amazfit Bip S отримали кольоровий РК-дисплей діагоналлю 1,28 дюйма роздільною здатністю 176 x 176 пікселів з функцією завжди включеного дисплея. Годинники підтримують більшу кількість спортивних режимів, включаючи плавання. Додані різні графіки фізичної активності, а також функція управління музикою, яке на вистачало користувачам оригінальної моделі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Годинники захищені від попадання вологи і пилу відповідно до опису ступеня IP68. В оснащення входять датчик частоти серцевих скорочень, GPS і Bluetooth 5.0.

Головною гордістю Amazfit Bip S є заявлений час роботи без підзарядки, яке становить 40 днів у звичайному режимі, при цьому годинник важать всього 31 г.

Гаджет буде доступний в кольорах Carbon Black, Red Orange, Warm Pink і White Rock. Ціна встановлена на позначці 70 доларів, продажі повинні початися в лютому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.