Стартувало передзамовлення на Amazfit X – «розумний» годинник з вигнутим екраном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще минулого літа компанія показала смарт-годинник Amazfit X ? Він отримав досить цікавий дизайн із зігнутим екраном, але тоді старт продажів так і не оголосили. Несподівано годинник з’явився на краундфанинговому майданчику Indiegogo, і стало зрозуміло, коли вони надійдуть у продаж – вже цього літа!

Зараз годинник доступний за спеціальною ціною в 149 доларів (приблизно 3 020 гривень за актуальним курсом) з безкоштовною доставкою. Коли почнуться повноцінний продаж, а не збір коштів на запуск, цінник складе 320 доларів (приблизно 8 625 гривень за актуальним курсом). Обіцяють, що перші покупці отримають годинник вже в серпні цього року.

Що цікавого в цих смарт-годинниках?

Вигнутий дисплей діагоналлю 2,07 дюйма з роздільною здатністю 206 × 640 точок, що дорівнює 326 пікселям на дюйм. Яскравість в піку – 400 ніт, також є підтримка колірного охоплення NTSC.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Корпус годинника виконаний з нержавіючої сталі і захищений від пилу і вологи: вони витримують тиск до 5 АТМ при зануренні на глибину до 50 метрів.

Стартувало передзамовлення на Amazfit X - «розумний» годинник з вигнутим екраном

Акумулятор ємністю 200 мАг забезпечує до 7 днів автономної роботи. Для підключення до смартфону використовується Bluetooth 5.0, є GPS і датчик частоти серцевих скорочень, який також повідомить про рівень кисню в крові і інтенсивності кров’яного тиску. Кроки теж рахує.

На правій грані є сенсорна кнопка, яка повертає на головний екран з циферблатом. Передбачено 20 циферблатів на вибір – дуже ймовірно, що їх кількість буде зростати.

Стартувало передзамовлення на Amazfit X - «розумний» годинник з вигнутим екраном

Для зарядки використовується власний коннектор з USB Type-A, який краще не втрачати – знайти такий же буде складно. Amazfit X доступні для попереднього замовлення в чорному і бежевому кольорах. Якщо плануєте придбати, раджу зробити це прямо зараз: запуск відбудеться, потрібна сума вже давно зібрана, так чому б не зекономити більше 50%? Заявлена ​​сумісність з iOS- і Android-пристроями. Потрібно буде роздобути на огляд, коли з’являться в продажу!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.