Xiaomi випустила новий смарт-годинник Amazfit BIP Lite 1S з величезною автономністю роботи

Буквально вчора даний виробник електроніки вирішив випустити розумні годинники Amazfit BIP Lite 1S, які були створені його дочірньою компанією під назвою Huami.

Даний виробник вже давно створює різні фітнес-трекери і смарт-годинник для Xiaomi, тому новинка гарантовано є надійною і продуманою до дрібниць. Одна з головних її особливостей полягає в можливості роботи на одному заряді батареї до 30 днів, що дозволяє не замислюватися зайвий раз про пошук зарядки.

Компанія-виробник поки що не стала розкривати всіх характеристик своїх нових смарт-годинників, проте, за її словами, вони оснащені прямокутним екраном кольорового типу, причому звичайно ж сенсорним, кнопкою-регулятором, яку можна натискати і утримувати для виконання різних дій, а також корпусом з металу. Є захист від попадання води і пилу за стандартом IP68, тому разом з Amazfit BIP Lite 1S можна занурюватися під воду на глибину до 50 метрів, що робить можливим їх повноцінне використання в басейні або де-небудь ще, але тільки не в солоній воді, тому що вона знищує будь-яку електроніку.

Використовувати дані розумні годинник можна в парі з телефонами на базі операційних систем Android і iOS, а потрібно для цього просто завантажити і встановити спеціальний додаток.

За захист дисплея в новеньких наручних годинниках відповідає загартоване скло Corning Gorilla Glass, причому воно має ефект заокруглення 2.5D з бічних сторін, завдяки чому виглядає так, немов між склом і корпусом немає навіть ніякого сполучного стику. Для підключення до телефонів в годиннику Amazfit BIP Lite 1S вбудований модуль Bluetooth 5.0 LE з максимальних можливим радіусом роботи до 50 метрів. Головна особливість новинки полягає в тому, що працювати вона, за словами Xiaomi, може до 30 днів на одному заряді, тобто заряджати її при цьому абсолютно точно гарантовано не доведеться.

Ємність батареї поки що невідома, але зате вже є дані про те, що до цього годинника підходять стандартні ремінці, тому можна буде легко замінити стандартний на який-небудь інший за своїм смаком.

 

Ці смарт-годинник підтримують функцію підрахунку фізичної активності і володіють вбудованим пульсомірів, який багатьом може стати в нагоді. Одна з унікальних особливостей Xiaomi Amazfit BIP Lite 1S полягає в тому, що коли вони знаходяться поблизу зі смартфоном або комп’ютером, можна зробити так, щоб такі автоматично розблокувалися. Це дуже зручно, так як дозволяє зберегти дорогоцінний час на щось більш важливе.

Офіційні продажі цього годинника почнуться на території Китаю вже 30 квітня 2020 року, коли і виявиться оголошена їх точна вартість. Покупцям на вибір пропонують чорну і сіру забарвлення, які стане можливим купити в фірмових торгових точках Xiaomi в Китаї, а також в офіційному онлайн-магазині. Також планується випустити ексклюзивну червоне забарвлення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.