Новий розумний годинник Amazfit T-Rex розроблений для екстримальних умов

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huami планує представити на CES новий смарт-годинник T-Rex. Вчора в Мережі з’явився тизер з дизайном пристрою, а сьогодні — повноцінний рендер і подробиці про ті нелюдські умови, які здатна подолати новинка.

Повідомляється, що пристрій буде позиціонуватися, як міцний всепогодний розумний годинник з якістю збірки військового рівня. На одному з тизерів можна побачити досить приємний на вигляд розумний годинник з товстим ремінцем. На іншому зображенні демонструється те, що здається розбитою скелею; імовірно, розробники хотіли довести, що пристрій досить міцний, щоб пробити тверду скелю.

Годинники T-Rex і справді розраховані на суворі умови. Вони відповідають вимогам 12 Армійських стандартів, зберігають працездатність в діапазоні температур від -40 до 70° C, пройшли випробування гарячою парою протягом 240 годин і 96-годинний тест впливу кислотою і лужною кислотою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Злиті» в Мережу зображення також показують, що Amazfit T-Rex має круглий циферблат, що нагадує оригінальну лінійку годинників G-Shock Casio. Здається, що на ньому також є силіконовий корпус, який видно на панелях циферблату, щоб захистити екран від випадкових пошкоджень.

Офіційна прем’єра відбудеться 8 січня на виставці CES 2020 на Лас-Вегасі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.