Найпотужніший SoC Apple M3 Ultra обмине ноутбуки Mac Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У технологічному “ефірі” вже витають чутки про M3 Ultra. За чутками, цей 3-нм пристрій, призначений для найпотужніших настільних машин Apple, може з’явитися вже в середині 2024 року. Однак з’явилася цікава деталь: у новому слуху йдеться лише про Mac Studio, а Mac Pro, як не дивно, відсутня.

Реклама

TrendForce згадує лише Mac Studio як одержувача цієї потужності, повністю опускаючи Mac Pro. Чи може це означати невелике, але значне зрушення в стратегії Apple?

Пам’ятаєте дебют M2 Ultra? Поміщений у Mac Studio та Mac Pro, він викликав питання про необхідність двох настільних комп’ютерів високого класу з такою великою різницею в ціні. З M3 Ultra сценарій може бути іншим. Компактний Mac Studio, оснащений найновішим чіпом, може стати безперечним чемпіоном з потужності ПК, потенційно затьмаривши Mac Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: