Apple не представить очікувані новинки 9 вересня

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

До великої осінньої презентації Apple 9 вересня залишилось кілька днів, і вже зараз відомо чимало подробиць про анонси. Однак, згідно з витоками, не всі пристрої, які потребують оновлення, будуть представлені на цьому заході. Ось список девайсів, які, ймовірно, не варто очікувати на найближчій презентації:

Реклама

Mac з чіпом M4. Хоча Apple нещодавно оновила свої комп’ютери, чіп Silicon M4 поки залишається ексклюзивом для iPad Pro. Оновлення для Mac з чіпом M4 відбудеться пізніше, можливо, до кінця поточного року або після середини осені, за словами авторитетного інсайдера Марка Гурмана.

iPhone SE 4. Бюджетний iPhone SE 4 в новому дизайні, на який фанати чекають вже кілька років, не буде анонсований 9 вересня. Аналітики очікують, що реліз нової моделі відбудеться на початку 2025 року, оскільки три попередні моделі вийшли в березні.

AirPods Pro 3. Останні навушники AirPods Pro 2 були представлені нещодавно, і, зазвичай, нові моделі з’являються через 2-4 роки після попередніх. Очікується, що нові AirPods Pro 3 можуть отримати функції для моніторингу здоров’я слуху та датчики температури тіла, але їх реліз планується на 2025 рік.

Apple TV. Хоча можливий анонс нової приставки Apple TV до кінця року, 9 вересня це навряд чи станеться. Новий Apple TV може отримати веб-камеру для відеодзвінків, але точна дата його виходу ще не визначена.

А що ви очікуєте від презентації 9 вересня? Поділіться вашими очікуваннями у коментарях!

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ