Користувачі скаржаться на нові проблеми з дисплеями Google Pixel 9

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Смартфони Google Pixel завжди вирізнялися тим, що на старті їх продажу можуть виникати різноманітні проблеми, хоча останні серії в цьому плані демонструють кращі результати, ніж перші покоління. Однак у Мережі вже з’явилися перші згадки про проблеми в новій лінійці Pixel 9.

Реклама

Декілька користувачів Pixel 9 Pro XL скаржаться на те, що їхні пристрої не завжди коректно реєструють натискання на кутах екрану. Проблема, зокрема, стає помітною, коли користувачі намагаються закрити клавіатуру Gboard, використовуючи стрілку вниз у лівому нижньому кутку екрану. Замість того, щоб успішно зреагувати на натискання, екран не завжди відгукується, що створює незручності під час використання.

Деякі користувачі повідомляють, що перезавантаження пристрою може тимчасово вирішити цю проблему, проте вона знову проявляється через деякий час. Це натякає на те, що проблема, ймовірно, має програмний характер, і Google може її вирішити шляхом програмного оновлення або патчу. Користувачі сподіваються, що компанія оперативно вжене необхідних заходів для виправлення ситуації.

Зазначимо, що ця проблема наразі спостерігається тільки на старшій моделі нової лінійки Pixel 9. Інші моделі цієї серії поки не демонструють подібних дефектів. Оскільки Pixel 9 Pro XL є флагманською моделлю, її проблеми можуть мати більше уваги з боку як користувачів, так і самої компанії Google, що може прискорити вирішення даної ситуації.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерело9to5google.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ