Розкрито дизайн передньої панелі Xiaomi Mi 15 

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

На одному з форумів, присвячених продукції Xiaomi, з’явився фронтальний рендер невідомої моделі смартфона, який, за інформацією з інших джерел, може бути стандартною версією майбутнього Mi 15. Цей рендер розкриває дизайн та деякі основні характеристики новинки.

Реклама

Зображення показує, що Xiaomi Mi 15 має плоский OLED-екран із дуже вузькими рамками, хоча ширина рамок не однакова по всьому периметру. Фронтальна камера розташована в центральному отворі з меншою апертурою. Загальне співвідношення екрану до корпусу в передній частині Mi 15 дуже високе, проте явних відмінностей від попередніх моделей, таких як Mi 13 і Mi 14, немає.

Очікується, що серія Xiaomi Mi 15 буде представлена наприкінці жовтня цього року й стане однією з перших у світі, оснащених новітньою мобільною платформою Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4, яка обіцяє суттєве підвищення продуктивності та ефективності. Стандартна версія Mi 15 матиме 6,36-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю 1,5K, тоді як версія Pro отримає 6,7-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю 2K. Обидві моделі будуть оснащені батареями великої ємності: близько 5500 мА*год для стандартної моделі і близько 6000 мА*год для версії Pro, з підтримкою швидкої зарядки.

Основна камера Xiaomi Mi 15 матиме роздільну здатність 50 мегапікселів і буде доповнена вертикальним телеоб’єктивом. Крім того, пристрій підтримуватиме ультразвукове розблокування по відбитку пальця, що забезпечить додатковий рівень безпеки та зручності. Версія Mi 15 Pro також отримає 50-мегапіксельну основну камеру, але з додатковим 50-мегапіксельним перископічним телеоб’єктивом, і також підтримуватиме ультразвукове розблокування.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ