Автор Minecraft показав геймплей своєї нової гри

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Маркус Персон, більш відомий як Notch, який створив Minecraft 15 років тому, тепер знову задіяний у розробці відеоігор. Після тривалої перерви він працює над своєю новою грою, Levers and Chests, і вже ділиться кадрами з геймплею.

Реклама

У новій грі Levers and Chests гравцям доведеться очищати підземелля від ворогів, використовуючи різні види зброї та заклинання своїх персонажів. Однією з унікальних механік гри є зупинка часу, подібна до того, що зустрічається в Superhot або Braid. У грі світ завмирає, якщо гравець не рухається і не використовує заклинання.

Залежно від того, скільки дій у черзі (наприклад, різні бафи від учасників групи), час поза паузою рухається швидше. Нетерплячі гравці можуть просто клацати вліво і вправо, щоб прискорити битву, тоді як ті, хто любить спостерігати за уповільненими анімаціями, можуть використовувати одне заклинання за раз.

Офіційно про розробку Levers and Chests стало відомо у квітні 2024 року. Крім Notch, над грою працює його студія Bitshift Entertainment. Дата релізу новинки поки що не оголошена.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ