Новий плеєр Walkman від Sony: 256 ГБ та Android за 45 тисяч гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Sony анонсувала преміальний плеєр Walkman Signature NW-WM1ZM2 майже за 45 тисяч гривень, а точніше 1400 євро. Він працює на Android 11 і виконаний у корпусі із позолоченої безкисневої міді, який забезпечує якісне екранування.

Девайс отримав 5-дюймовий сенсорний дисплей та цифровий підсилювач S-Master HX, що видає Hi-Res звучання. Окремо компанія відзначає точно налаштовані конденсатори та товстий кабель преміум-класу Kimber Kable із низьким рівнем спотворень. Він поєднує плату підсилювача з балансним виходом для навушників.

За словами Sony, звук настільки чистий, що здається ніби інструменти грають наживо поруч. Для любителів ретро є тема у стилі старих касетних плеєрів:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Усередині встановлено процесор DSD Remastering Engine з підтримкою технології DSEE Ultimate, яка дозволяє відтворювати музику зі стиском без втрат якості (16 біт 44.1/48 кГц). На одній зарядці обіцяють до 40 годин безперервного відтворення аудіо високої роздільної здатності у форматі FLAC 96 кГц. Є слот для картки microSD та вбудований накопичувач на 256 гігабайт.

Показали і більш доступну модель WM1AM2 в корпусі з алюмінієвого сплаву та кабелем з безкисневої міді. Тут накопичувач уже на 128 гігабайт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.