Hi, Speed. Що покаже Apple на завтрішній презентації, окрім лінійки iPhone 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прийдешній онлайн-захід компанії Apple буде другим за рік. Минулий захід був присвячений таким продуктам, як iPad Air і Apple Watch, проте на майбутній події очікується презентація довгоочікуваної лінійки iPhone 12 та безлічі нових пристроїв. Тут зібрали всі продукти, які компанія може представити на презентації.

 iPhone 12

iPhone 12

Найбільш очікуваною новинкою компанії стане, звичайно ж, iPhone 12. Очікується, що компанія представить чотири або п’ять варіантів смартфона – дві дорожчі і три більш бюджетні версії.

Дешевші моделі iPhone будуть доступні в розмірах 5,4 та 6,1 дюйма, а більш дорогі моделі будуть доступні в розмірах 6,1 та 6,7 дюйма. Найкомпактніший смартфон, який, за чутками, буде називатися mini – стане найменшим смартфоном Apple після випуску SE 2016 року, і він сподобається тим, хто давно хотів придбати пристрій менших габаритів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всі п’ять нових iPhone будуть оснащені дисплеями від краю до краю з виїмками для обладнання камери Face ID, і хоча раніше ходили чутки про те, що лінійка iPhone 12 буде мати меншу виїмку, але більш пізні візуалізації ґаджету і витоки схем демонструють, що це не так. Виріз буде такого ж розміру, за винятком 5,4-дюймового iPhone.

iPhone 12

У минулому доступніші iPhone мали РК-дисплеї, але в цьому році Apple вперше переходить на повністю OLED-дисплеї, представляючи дисплеї Super Retina XDR. Apple також імовірно використає новий екран із загартованого скла «Ceramic Shield», який, можливо, буде більш стійким до подряпин і пошкоджень від падінь.

Моделі Pro матимуть раму з нержавіючої сталі, в той час як більш бюджетні версії будуть зроблені з алюмінієвої рами. Всі моделі будуть виконані зі скляних частин. Моделі Pro, ймовірно, будуть стандартного сріблястого, золотого і графітового (замість космічного сірого), але також буде синій відтінок, як в Apple Watch Series 6.

Що стосується більш доступних моделей, є велика ймовірність, що ми побачимо варіанти кольору iPhone 11, і, за чутками, кольори включатимуть чорний, білий, червоний, синій і зелений.

У моделях iPhone 12, відмінних від Pro, будуть встановлені камери з двома об’єктивами і не буде сканера LiDAR, щоб знизити витрати, але ми все одно повинні побачити деякі покращення в технології камери. Як і у випадку з торішньою моделлю, ми можемо очікувати, що стандартні моделі матимуть ширококутний об’єктив і надширококутний об’єктив, а моделі Pro отримають ці два об’єктива і телеоб’єктив.

Як будуть називатися майбутні моделі iPhone 12:

  1. iPhone 12
  2. iPhone 12 mini
  3. iPhone 12 Pro
  4. iPhone 12 Pro Max
  5. п’ятий iPhone залишається під секретом, але за чутками він буде найдешевшою моделлю

AirTags і Magsafe 

 

Випуск пошукового трекера AirTag компанія Apple відклала через значні недоробки. Пристрій AirTags може прикріплятися до предметів за допомогою кілець або клею, а трекери розміром з темно-зелену кришку, за чутками, з’єднуються з ланцюжком для ключей. Про методи зарядки ходять різні чутки. Деякі вказують на вбудовану акумуляторну батарею, яка працює із зарядною шайбою, а інші передбачають, що AirTags буде працювати від змінної батареї CR2032.

Аналітик Apple Мінг-Чі Куо, який часто надає точну інформацію про плани Apple на майбутнє, вважає, що Apple працює над «маленьким килимком для бездротової зарядки». Інших надійних чуток про килимок, який розробляють для зарядки не було, але інші джерела стверджували, що робота над AirPower триває всередині компанії.

В останньому інформаційному витоку iPhone 12 говорилося, що Apple збирається представити два бездротових зарядних пристрої – MagSafe Charger і MagSafe Duo Charger, обидва з яких мають потужність 15 Вт. Ці два зарядних пристрої імовірно будуть працювати з новим магнітним чохлом для iPhone з написом MagSafe, що може бути просто словом, використовуваним для опису магнітів.

Витік технічних знімків iPhone 12 дозволяє припустити, що всередині пристроїв є цікаве магнітне кільце, яке може бути розроблено для роботи з цими бездротовими зарядними пристроями.

AirPods Studio

Apple готується до випуску навушників AirPods Studio, тому компанія прибрала з сайтів сторонню аудіовізуальну продукцію. AirPods Studio буде володіти чудовою якістю звуку і функцією активного шумозаглушення, щоб мінімізувати сторонній шум. Інші функції включають в себе параметри налаштування еквалайзера, доступні через пристрій iOS або Mac.

Функція орієнтації може дозволити AirPods Studio визначати ліве і праве вухо для маршрутизації аудіоканалів, і при носінні навушники не будуть правильного або неправильного боку.

Передбачувані зображення «AirPods Studio» демонструють навушники з довгими продовгуватими амбушюрами і сірою тканинною прокладкою в верхній частині голови, а навушники виконані в ретро-стилі.

HomePod mini

Apple працює над новою версією HomePod, але це не версія другого покоління. Це новий, менший за розміром і більш доступний девайс, який, ймовірно, буде продаватися разом зі своїм великим братом. Оригінальний HomePod не став настільки популярним через свою високу ціну в порівнянні з конкуруючими продуктами, такими як Amazon Echo і Google Home, тому Apple прагне до чогось більш компактного і, що більш важливо, менш дорогого. Через менший розмір Apple буде потрібно видалити деякі внутрішні деталі, тому якість звуку не буде повністю відповідати більшій моделі, і вона буде працювати на процесорі Apple Watch S5.

Apple Silicon Mac

У червні Apple офіційно оголосила про свою роботу над чіпами Apple Silicon на базі ARM, розробленими для Mac, підтвердивши багаторічні чутки про перехід Apple від чіпів Intel. Чіпи Apple Silicon будуть аналогічні чіпам серії A, використовуваним в iPhone і iPad від Apple, з чіпами, розробленими Apple власними силами і виробленими TSMC. Мікросхеми Apple Silicon приведуть до підвищення продуктивності і підвищенню ефективності комп’ютерів Mac з більш глибокою інтеграцією апаратного і програмного забезпечення.

У майбутніх Mac не використовуватимуться чіпи Intel, а Apple планує використовувати власні чіпи для всієї лінійки Mac. Перехід на Apple Silicon почнеться в 2020 році, і Apple планує випустити перший Mac на базі ARM до кінця року.

Хотіли поцікавитись, Ви чекаєте на нову презентацію компанії Apple?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.