Рендери та характеристики Motorola Edge 50 Neo представлені офіційно

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Motorola ще не розголошує офіційну інформацію про свій майбутній смартфон Edge 50 Neo, який має замінити модель Edge 40 Neo, представлену минулого року. Однак, новий витік даних, опублікований GSMArena, розкриває дизайн та характеристики новинки.

Реклама

Смартфон Motorola Edge 50 Neo, за інформацією, буде оснащений чіпсетом MediaTek Dimensity 7300. Він матиме 6.5-дюймовий pOLED-дисплей із частотою оновлення 120 Гц, захищений Gorilla Glass 3. Пристрій пропонуватиме варіанти з 8 або 12 ГБ оперативної пам’яті.

Дизайн смартфона буде плоским, з камерним модулем на задній панелі. Основна камера матиме 50 Мп сенсор, доповнений 13 Мп надширококутним об’єктивом і 10 Мп телеоб’єктивом. На передній панелі розміститься 32 Мп селфі-камера.

Реклама

Живлення новинки забезпечуватиме акумулятор ємністю 4310 мА·год. Смартфон працюватиме на операційній системі Android 14 з інтерфейсом Hello.

Також Edge 50 Neo підтримуватиме Bluetooth 5.3, NFC, Dolby Atmos і матиме рейтинг захисту від пилу та води IP68. Товщина пристрою складатиме 8.1 мм, а вага — 171 г. Смартфон буде доступний у кольорах Poinciana, Nautical Blue, Grisaille та Latte.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ