У Windows 11 з’явилося спливаюче вікно, яке неможливо вимкнути

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

За інформацією порталу PCWorld, спливаюче вікно, яке з’являється в нижньому правому кутку екрана, запрошує користувачів створити обліковий запис Microsoft або увійти в існуючий. Хоча пропозиція здається нешкідливою, її постійна поява викликає роздратування у багатьох користувачів і заважає роботі на комп’ютері.

Реклама

Користувачі активно висловлюють своє невдоволення в соціальних мережах і на форумах, скаржачись на те, що спливаюче вікно з’являється у найменш зручний момент. Подібна агресивна політика оновлень не є новиною для Microsoft; компанія вже отримувала критику за нав’язливі повідомлення про оновлення в минулому. Проте цього разу ситуація виглядає особливо дратівливою, оскільки користувачі не можуть відключити це вікно.

Наразі Microsoft не пропонує рішення для відключення спливаючого вікна. Проте користувачі можуть спробувати кілька обхідних шляхів, таких як зміна системних налаштувань для зменшення кількості повідомлень. Наприклад, деякі параметри оновлень можна вимкнути в розділі налаштувань. Можливо, в майбутньому Microsoft випустить оновлення, яке вирішить цю проблему.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ