Промо-матеріали розкривають всі секрети Google Pixel 9

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

На тлі швидкого запуску нової лінійки смартфонів Google Pixel 9 у мережу просочилося чимало інформації про їхні характеристики. Сьогодні інформатор OnLeaks поділився офіційними промо-матеріалами, що розкрили докладні специфікації нових моделей.

Реклама

Згідно з опублікованими рекламними зображеннями, до лінійки Google Pixel 9 входять стандартна модель Pixel 9, Pixel 9 Pro, модель Pixel 9 Pro XL зі збільшеним дисплеєм, а також складаний смартфон Pixel 9 Pro Fold.

Реклама

Новинки мають глянсову плоску рамку, матову задню панель і горизонтальну панель камери на задній стороні з помітним виступом.

Стандартний Pixel 9 оснащений 6.3-дюймовим дисплеєм Actua, 12 ГБ оперативної пам’яті, 50-Мп основною камерою, 48-Мп надширококутним об’єктивом і 10.5-Мп селфі-камерою.

Pixel 9 Pro та Pixel 9 Pro XL отримають екрани Super Actua з діагоналлю 6.3 і 6.8 дюймів відповідно, 16 ГБ оперативної пам’яті, 50-Мп основний датчик, 48-Мп надширококутний об’єктив і перископічний телеоб’єктив.

Pixel 9 Pro Fold матиме 6.3-дюймовий зовнішній дисплей Actua і 8-дюймовий внутрішній екран Super Actua Flex, 16 ГБ оперативної пам’яті, 48-Мп основний модуль камери, 10.5-Мп надширококутний об’єктив і 10-Мп селфі-камеру.

Всі моделі лінійки Pixel 9 отримають чіпсет Tensor G4, сім років оновлень програмного забезпечення та функцію Emergency SOS, що попереджає про пожежі, повені та інші стихійні лиха, а також захищає від шкідливого ПЗ та фішингу.

Особливу увагу виробник приділив розширеним можливостям штучного інтелекту, зокрема Gemini AI та Circle to Search, що підвищують ефективність виконання завдань. Крім цього, функція Pixel Screenshots, схожа на спрощену версію Microsoft Recall, дозволяє робити скріншоти як нагадування.

Очікується, що нову лінійку смартфонів Pixel 9 буде офіційно представлено Google 13 серпня цього року.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерело91mobiles.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ