Як швидко зарядити телефон. Прості способи

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Смартфони стали одним із найважливіших пристроїв у нашому житті. Ми використовуємо смартфон багато разів на день.

Реклама

Він нам потрібен не тільки для того, щоб дзвонити або писати, а й для відтворення музики, фотографування або отримання інформації.

Через те, що смартфон нам потрібен постійно, ми швидко розряджаємо його акумулятор. Прочитайте статтю та дізнайтеся, як швидко його зарядити.

Що потрібно пам’ятати під час заряджання телефону

Як прискорити зарядку телефону вдвічі? Все, що потрібно зробити, це запам’ятати ці кілька хитрощів, і не потрібно буде витрачати час на очікування зарядки смартфона.

Найшвидше ми зарядимо телефон, якщо повністю його вимкнемо, тоді вся енергія, яку він бере з розетки, заряджатиме саме акумулятор. Другий спосіб – увімкнути режим польоту, який відключить GPS і Wi-Fi.

Однак, якщо ви не можете використати будь-який із перерахованих вище варіантів, то хоча б утримайтеся від використання телефону під час заряджання, а також вимкніть визначення місця розташування, Bluetooth і зменшіть яскравість екрана.

Також важливо використовувати зарядний пристрій саме виробника смартфона.

При цьому кабель замість комп’ютера має бути під’єднаний безпосередньо до розетки. Під час заряджання телефону через комп’ютер процес займає більше часу.

Ви також можете перевести телефон у режим економії заряду батареї, щоб уповільнити розрядку батареї.

Не забувайте знімати чохол з телефону під час заряджання, оскільки він може сильно нагрітися. Не розміщуйте телефон поруч із джерелами тепла, такими як радіатор або меблі, нагріті сонцем.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ