У коді бета-версії iOS 18.2 виявлено нові ШІ-функції Apple

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Apple готується до впровадження двох нових функцій Apple Intelligence у майбутній бета-версії iOS 18.2, як зауважили дослідники коду iOS, де були помічені посилання на Siri з інтеграцією ChatGPT та Visual Intelligence для iPhone 16, які хоч і були анонсовані, але ще не отримали реліз.

Реклама

Що відомо про нові ШІ-функції

Siri з ChatGPT була вперше представлена ​​на WWDC24 і призначена для покращення голосового помічника Apple, дозволяючи йому справлятися з більш складними запитами, ніж встановлення будильника.

Visual Intelligence, що показана разом з iPhone 16, розширює функції нової кнопки Camera Control. Ця функція дозволяє користувачам фотографувати інформацію та отримувати подробиці від ШІ компанії. Будь то невідома квітка або назва групи з постера – функція, аналогічна Google Lens.

Очікується, що бета-тестування iOS 18.2 розпочнеться наприкінці жовтня після виходу iOS 18.1 для широкої публіки 28 жовтня. Повний реліз iOS 18.2, включаючи інші функції Apple Intelligence, такі як Genmoji та Image Playground, заплановано на грудень.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ