Блогер розкритикував головну фішку нових iPhone

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Кнопка управління камерою стала головним нововведенням iPhone 16-ї серії, впровадженням якої в Apple дуже пишаються. Проте відгуки реальних користувачів менш однозначні. Популярний китайський блогер взагалі радить утриматися від покупки нових iPhone.

Реклама

Що ще відомо

Відомий китайський блогер Хан Лу, який займається переважно оглядами автомобілів, опублікував у соціальній мережі Weibo свою думку щодо кнопки Camera Control у нових iPhone.

«Це справді найдурніша і найскладніша у використанні інновація iPhone в історії, з усілякими випадковими натисканнями», — написав блогер.

Він попросив користувачів порадити чохол, який міг закрити цю кнопку на його iPhone. Також він не рекомендує власникам минулорічних iPhone переходити на нові моделі. Він радить почекати рік і подивитися, чи ця кнопка залишиться в iPhone 17-ї серії.

Варто зазначити, що Хан Лу не єдиний, хто негативно висловлюється про нову кнопку камери. Інші блогери та звичайні користувачі в мережі також пишуть про її незручне розташування, складність у використанні та інтуїтивність у навігації по меню налаштувань зйомки.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ