Xiaomi 15 Pro був помічений у руках віце-президента компанії Ван Сяояня

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Xiaomi ще не зробила публічного оголошення про нові смартфони, проте недавні витоки надали можливість побачити потенційний зовнішній вигляд задньої частини Xiaomi 15 Pro. Згідно з актуальною інформацією, майбутній пристрій із чіпом Snapdragon 8 Gen 4 може зберегти деякі елементи дизайну, схожі на його попередників.

Реклама

Що відомо Xiaomi 15 Pro

Проте витік натякає на наявність помітних змін. Зокрема, острівець із камерами, як передбачається, позбавлений вбудованого модуля спалаху. Вона буде розміщена зовні цього майданчика. Очікується, що на задній панелі розмістять три камери, як це реалізовано у Xiaomi 14 Pro.

Крім того, Xiaomi 15 Pro, очевидно, був зафіксований у руках Ван Сяояня, віце-президента компанії. При уважному погляді на зображення можна помітити, що дизайн цього смартфона, схоже, відповідає рендеру, що раніше втік, а модуль спалаху розташовується поза острівцем з камерами.

Фото: Weibo

Згаданий смартфон виконаний у чорному кольорі, проте нещодавні витоки показують, що Xiaomi 15 Pro також буде представлено у білому та сріблястому варіантах. На даний момент інформація ще не підтверджена, повідомляють, що оформлення камери пристрою виконано з кераміки, що є помітною відмінністю від його попередника.

Серед інших характеристик пристрою, що просочилися, можна відзначити 6,78-дюймовий вигнутий AMOLED-дисплей з чотирма закругленими кутами, частоту оновлення 120 Гц, а також варіанти оперативної пам’яті до 16 ГБ і вбудованої до 1 ТБ. У смартфоні буде встановлений акумулятор на 6000 мАг.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ