В Telegram може з’явитися реклама каналів і ботів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром в месенджері Telegram може з’явитися реклама каналів і спамерських пошукових роботів. Про це повідомляє Telegram Info.

 

В оновленні Telegram 6.1.1 і Telegram Desktop 2.1.1 з’явився новий тип закріпленого діалогу, який доносить важливу інформацію про пандемію COVID-19. Поки функція доступна тільки на тестовому сервері, але після закінчення пандемії може бути впроваджена повсюдно і використана для реклами каналів і ботів, вважають в Telegram Info.

Якщо реклама буде впроваджена в Telegram, залишається питання, як це буде працювати. Є ймовірність, що команда месенджера зробить аукціонну систему. Також один з варіантів – Telegram організовує роботу своєї рекламної мережі через партнерів на кожному з ринків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Раніше керівництво Telegram запропонувало інвесторам відкласти запуск TON ще на рік. Поки компанії Павла Дурова не вдається врегулювати проблеми із запуском свого блокчейн-проєкту і реклама в Telegram може використовуватися, як додаткове джерело фінансування.

Як стало пізніше відомо, Telegram не планує використовувати закріплені чати для реклами – про це пише «Код Дурова», посилаючись на джерела в керівництві месенджера. Telegram в 2020 році планує впровадити функцію групових відеодзвінків, а зараз кількість активних користувачів досягла позначки 400 млн осіб.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.