Google додала можливість приховати IP-адресу в новій версії Chrome

Час читання: < 1 хв.
Google додала можливість приховати IP-адресу в новій версії Chrome

Google представила нову функцію в браузері Chrome, що дозволяє приховувати IP-адресу користувача для підвищення безпеки в Інтернеті.

Реклама

Ця опція з’явилася в лютому у версії браузера Chrome Canary і тепер доступна широкій аудиторії.

Функція приховування IP-адреси знаходиться в розділі «Установки» > «Конфіденційність та безпека» > «Захист від відстеження».

Нещодавно Google оновила опис цієї функції. Тепер, якщо Chrome запідозрить, що сайт може відстежувати користувача, частина його трафіку надсилатиметься через сервери конфіденційності.

Зараз читають  Вийшов Firefox 127: огляд нововведень та покращень

Раніше опис функції свідчив, що після входу користувача в Chrome опція дозволяє обмежити відстеження підозрілими трекерами, відправляючи деякі запити через спеціальні сервери при завантаженні сторінки.

Таким чином, після активації опції «Приховати IP-адресу» браузер використовуватиме мощі Google по прихованню IP тільки в тих випадках, коли є підозра на відстеження активності користувача з боку сайту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОithome.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.