Стало відомо, які зовнішні відмінності між Xiaomi Redmi Note 9 Pro для різних регіонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже зовсім незабаром повинен відбутися глобальний анонс версії Redmi Note 9 Pro – на тлі цього в мережі з’явилася інформація, завдяки якій стало відомо, в чому будуть зовнішні відмінності між варіантами смартфона для різних регіонів.

 

І все це стало можливим завдяки витеклим в мережу зображень новинки. Згідно з ними виходить, що глобальна версія Redmi Note 9 Pro отримає трохи видозмінений блок основної камери, а також подвійну задню кришку – тобто кришку, що складається з двох кольорів, які трохи відрізняються, так, можливо, і за текстурою матеріалів. Більше ніяких зовнішніх відмінностей між версіями, судячи з усього, не передбачається.

До слова, варто відзначити, що згідно з останніми даними, у глобальної версії пристрою буде куди більш важлива особливість, що відрізняє його від індійського “брата” – наявність NFC-модуля. Таким чином, компанія, мабуть, прислухалася до благань фанатів і все ж додала таку бажану безконтактну оплату в новій модифікації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.