Forbes розкрив правду, яка камера вбудована в новий iPhone SE 2020

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple встановила в iPhone SE 2020 року 12-мегапіксельну одинарну камеру ідентичну камері iPhone 8, повідомило видання Forbes. Оглядачі ресурсу підкреслили, що всупереч широко поширеній думці, в новому iPhone SE не така просунута камера, як в iPhone XR.

У Forbes підкреслили, що між камерами iPhone SE 2020 року і iPhone 8 немає ніякої апаратної відмінності. За словами оглядача видання Девіда Фелана, він «заглибився в це питання» і зовсім точно з’ясував, що камери смартфонів не розрізняються.

У виданні підкреслили, що Apple назвала одинарну камеру iPhone SE 2020 року кращою серед її смартфонів. У Forbes припустили, що покращену якість зйомки забезпечує процесор Apple A13, що покращує якість зйомки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При цьому, в Forbes не опублікували ніяких конкретних доказів ідентичності камер нового iPhone SE 2020 і iPhone 8. У зв’язку з цим, достеменно дізнатися відмінності між камерами смартфонів вийде тільки після розбору iPhone SE . Очікується, що це станеться вже на цьому тижні, так як новий смартфон Apple надійде в продаж завтра, 24 квітня.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОForbes

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.