Справжній MacBook. Вийшли перші огляди Magic Keyboard для iPad Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На зарубіжних сайтах вийшли перші огляди клавіатури Magic Keyboard для iPad Pro.

Всі журналісти залишилися задоволені гаджетом, оскільки тепер iPad Pro став ще ближче до MacBook. Коротко: найкраща клавіатура для iPad Pro, і найдорожча.

1. The Verge

Ідеальний спосіб перетворити iPad в ноутбук.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Протягом останніх декількох років постійно ведуться суперечки про те, чи є iPad комп’ютером. Тому виникає природне запитання, чи є iPad хорошим комп’ютером з Magic Keyboard. Це неправильний питання.

Правильне питання: чи стає iPad c Magic Keyboard ще більш кращим iPad.

iPad Pro, безумовно, найбільш універсальний пристрій, яким я володію. Він неймовірно портативний. Я використовую його як ноутбук, коли сиджу за столом або в кріслі. Я дивлюся на нього фільми. Я читаю книги. Я використовую його як другий монітор для MacBook з Sidecar. Я використовую його просто як другий комп’ютер для дрібниць, коли мій MacBook перевантажений.

Чорт візьми, тепер, коли є підтримка трекпада, я можу підключити його до зовнішнього монітора і використовувати в якості робочого столу, як Mac mini, але з iPadOS.

Magic Keyboard покращує лише деякі з цих ситуацій. Це неймовірно хороший спосіб використовувати iPad Pro як ноутбук, правда дорогий і важкий. Якщо ви цього хочете, то це величезний стрибок в порівнянні з тим, що було раніше [мова про Smart Keyboard Folio].

2. Engadget

Це відмінна клавіатура для iPad Pro.

Apple заслужено багато років критикували через механізм Метелик в клавіатурі. Коли він дебютував в 2016 році в MacBook Pro, люди зненавиділи ледь помітний хід клавіш і фантомні натискання. Це поширена проблема, викликана сміттям, який проникає під кнопки. Я купив один з цих MacBook Pro і пошкодував про це. На щастя, все змінилося.

Apple стверджує, що в Magic Keyboard використовується той же бур механізм, що в новому MacBook Air і 16-дюймовому MacBook Pro. Я ніколи не тестував жоден з них, тому не можу провести ніяких прямих порівнянь.

Але ця клавіатура відчувається набагато краще, ніж MacBook з метеликом. Клавіші мають повноцінний хід 1 мм і гарну віддачу.

Ще одним приємним доповненням є підсвічування. Вона налаштовується автоматично в залежності від навколишнього освітлення, але якщо потрібно, ви можете вручну задати яскравість в настройках.

Розташування клавіш досить просторе, щоб випадково не натискати сусідні кнопки. Ця розкладка трохи тісніша, ніж на 13-дюймовому MacBook Pro, тому заново звикати до клавіатури не доведеться.

3. TechCrunch

Трекпад як на старих MacBook.

Трекпад має фізичну віддачу, але її можна натискати по всій поверхні. Це трекпад як на звичайних ноутбуках, і він доводить, що інженери Apple до цих пір краще за всіх розуміють, як потрібно працювати з апаратним забезпеченням.

Шарнір має просту конструкцію, яка спочатку відкривається на набагато менший кут, ніж ви очікуєте. Потім ви можете повертати другий шарнір в діапазоні від 80 до 130 градусів.

Тепер ви можете вибрати будь-який кут, який вам найбільше подобається. Для набору тексту цих позицій має бути достатньо для переважної більшості користувачів.

Завдяки новій конструкції чохла, iPad без проблем можна відчепити, при цьому зберігши положення задньої кришки. Таким чином, Magic Keyboard можна використовувати в якості док-станції, чого ніколи не було можливим з клавіатурами Smart Kеyboard Folio.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.