Новий Apple Pencil отримає тактильний зворотний зв’язок

Новий Apple Pencil отримає тактильний зворотний зв'язок
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Реліз нового стілусу не за горами. 3-тє покоління Apple Pencil оснастять унікальними функціями. Тактильний зворотний зв’язок входить до їх числа, пише GSMArena.com .

Джерелом слуху став відомий оглядач із Bloomberg Марк Гурман. Він не розголошує, у яких сценаріях працюватиме нова опція. Джерело зазначає лише, що завдяки нововведенню «процес листа буде більш реалістичним». Раніше жодне електронне перо Apple не мало такої функції.

Очікується, що опцію можна буде налаштовувати. Тобто користувач сам вирішуватиме, в яких ситуаціях Apple Pencil вібруватиме.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше в коді iPadOS знайшли згадку про інше нововведення в Apple Pencil. Пристрій отримає підтримку жесту стиснення. Щоб запустити його, достатньо буде натиснути на поверхню стілус. Функція дозволить швидко виконувати різноманітні дії. Наприклад, вона стане в нагоді при додаванні написів або фігур під час редагування зображень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОgsmarena.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.