iPhone 16: витік розкриває розміри екрану та дизайн камери

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone відкидає свою тінь уперед: незважаючи на те, що презентація відбудеться лише у вересні, на даний момент він, безумовно, вже готовий і повільно, але вірно йде у виробництво. Тепер ми все краще і краще уявляємо пристрій та його варіанти.

Сезон витоків iPhone 16

За останні кілька тижнів кількість витоків iPhone 16 збільшилася, з’явилися перші манекени, а також звіти про технічні деталі. В даний час відомий витік Сонні Діксон надав фотографію чотирьох майбутніх варіантів, яка цікава з двох причин: розмір дисплея та дизайн.

Діксон, який вважається дуже надійним інсайдером, не тільки показує фото пристроїв та їх задніх панелей, а й може запропонувати реальні діагоналі дисплеїв. І він підтверджує, що всі чотири майбутні варіанти iPhone 16 матимуть різні діагоналі дисплея.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У попередніх iPhone 14 і 15 стандартні та Pro-версії були однакового розміру. Це означало наявність 6,1-дюймової версії Standard та Pro, а також двох 6,7-дюймових версій Plus та Pro Max. Apple використовує 6,1-дюймовий розмір з 2018 року та iPhone XR, у той час як розмір Pro Max дебютував із iPhone 12 у 2020 році.

Чотири розміри

У iPhone 16 все зміниться чи розшириться. Згідно з витоком, iPhone 16 збереже розмір 6,1 дюйма, а iPhone 16 Pro збільшиться до 6,3 дюйма. iPhone 16 Plus також залишиться на традиційних 6,7 дюймах, а iPhone 16 Pro Max отримає 6,9-дюймовий дисплей.

Сонні Діксона також підтверджує, що дизайн камери зміниться в більш доступних моделях, як це вже було видно з попередніх витоків. Зокрема, два об’єктиви на iPhone 16 та iPhone 16 Plus розташовані вертикально, тоді як раніше вони були зміщені по діагоналі у квадратному елементі дизайну. Тепер вони перебувають прямо один під одним, що вже було в iPhone 12.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.