Гурман: Випуск Apple Vision Pro 2 не планується до кінця 2026 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple не планує випускати друге покоління гарнітури Vision Pro до кінця 2026 року, повідомляє Марк Гурман із Bloomberg.

В останньому випуску розсилки Power On Гурман повідомив, що в останній дорожній карті Vision Pro від Apple «модель другого покоління не з’явиться до кінця 2026 року». У лютому 2024 року він сказав, що до виходу пристрою залишилося щонайменше 18 місяців.

За словами джерел Гурмана, Apple, як і раніше, намагається знайти спосіб вивести на ринок дешевшу версію до цього часу, хоча компанія, як і раніше, «замішана», як саме знизити вартість.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітик Apple Мінг-Чі Куо в лютому заявив, що, на його думку, нові моделі Vision Pro зі значними змінами у специфікації можуть надійти до масового виробництва не раніше 2027 року.

Очікується, що Apple випустить Vision Pro в інших країнах до початку WWDC у червні, а в Китаї пристрій може з’явитися вже наступного місяця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.