Неймовірний комп’ютерний корпус Diéy, який не має аналогів, засвітився на офіційних зображеннях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія In Win представила детальні характеристики неймовірного комп’ютерного корпусу Diéy, який не має аналогів.

Пристрій виконаний у вигляді блоку з масивом пелюсток, наділених підсвічуванням. Вся конструкція підвішена на спеціальній підставці.

Про зовнішній вигляд Diéy можна судити по представленим зображенням. В цілому, це рішення виглядає просто неймовірно. Загальні габарити конструкції також вражають — 2300 × 1000 × 1500 мм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У корпусі можуть використовуватися материнські плати типорозміру E-ATX, ATX і Micro-ATX. Передбачені вісім слотів розширення, а довжина дискретних графічних прискорювачів може досягати 360 мм.

Підсистема зберігання даних може об’єднувати чотири накопичувача в форм-факторі 3,5 або 2,5 дюйма. На інтерфейсну панель виведені два порти USB 3.0, симетричний роз’єм USB 3.1 Gen 2 Type-C і стандартні аудіопорти.

Допускається застосування повітряної і рідинної системи охолодження. У другому випадку можуть застосовуватися радіатори типорозміру до 360 мм. Висота процесорного кулера не повинна перевищувати 170 мм.

Про те, коли і за якою ціною In Win Diéy надійде в продаж, нічого не повідомляється, але безумовно можна сказати, що коштувати новинка буде чимало.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.