Samsung представила новий Galaxy Tab S6 Lite – чудова альтернатива iPad

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung тільки-но запустила оновлений Galaxy Tab S6 Lite (2024) для США ексклюзивно через Amazon. Це сталося після того, як Samsung нещодавно запустила Galaxy Tab S6 Lite (2024) на міжнародному ринку.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) – це остання модель у лінійці планшетів Samsung середнього класу, яка дебютувала у 2020 році. Ця нова ітерація має той самий загальний дизайн, інтеграцію S Pen, екран та всього 4 ГБ оперативної пам’яті. Однак тепер він оснащений новим процесором Exynos і поставляється з Android 14 безпосередньо з коробки.

Планшет оснащений 10,4-дюймовим TFT-дисплеєм з роздільною здатністю 2000 x 1200 пікселів, 8-Мп тиловою камерою та 5-Мп камерою selfie, захованою в товстих рамках. Хоча обсяг вбудованої пам’яті становить лише 128 ГБ, її можна розширити за допомогою карт microSD. Крім того, смартфон оснащений масивною батареєю ємністю 7040 мАг (правда, зарядка відбувається на швидкості всього 15 Вт), опціональним LTE-підключенням і 3,5-мм роз’ємом для навушників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Жителі деяких регіонів, наприклад, Великобританії, вже можуть придбати Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024). Але як не дивно, на сайті Samsung ви його не знайдете. Причина? У США Galaxy Tab S6 Lite продається лише через Amazon.

Його базова версія з 4 ГБ/64 ГБ коштує 330 доларів, але якщо ви хочете 128 ГБ, ціна зростає до 399 доларів (оперативна пам’ять залишається на рівні 4 ГБ). Він поставляється у трьох кольорах: Оксфордський сірий, Шифоновий рожевий та М’ятний. Учасники програми Amazon Prime можуть отримати його одразу.

За цією ціною Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) – чудова альтернатива, якщо вам не потрібен iPad 9-го покоління. За ціною він такий самий, як і найдешевша модель iPad від Apple, що дає можливість людям, які віддають перевагу Android, розглянути новий варіант за схожою ціною. Чи зробила Samsung це спеціально? Складно сказати, але, на наш погляд, це дуже великий збіг.

Якщо все це звучить вам особливо добре, ви можете придбати його прямо зараз на Amazon всього за 330 доларів. Щоб підсолодити угоду, є обмежений у часі пакет, який включає подарункову картку Amazon на 100 доларів за тією ж ціною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.